Headerbild

Kategorier

MCHK-R licenskurs 2022

2022-04-10 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Helgen 2-3 april anordnades MCHK-R’s årliga licenskurs på Linköpings Motorstadion tillsammans med LMK som körde utbildning för moderna klasser.

Av nio anmälda classicförare hade tyvärr två tvingats avanmäla sig.
Under resan till Linköping snöade det på tre olika ställen, bl. a. i Linköping vilket kändes lite oroande speciellt som väderleksutsikterna för helgen pratade om låga temperaturer.
På lördagen var det ingen körning, bara teori från 10 till 21! Alla visade sig duktiga, jobbade på bra och godkändes i detta moment.
Tre av eleverna hade gedigen RR-bakgrund och slapp uppkörningen om de ville. Två utnyttjade detta (pga förväntade låga temperaturer på söndagen) men övriga körde på söndagen.
Söndagen startade kallt och körningen började inte förrän klockan 10. Vid det laget hade solen tinat upp oss och banan och vi fick ganska bra banförhållanden. Som vanligt strul med ett par av maskinerna men till uppkörningen var allt i sin ordning. Sex av de sju hade bra vana från körning på bana vilket syntes under söndagens körningar och alla sju blev godkända och kan nu söka licens.
Hoppas att vi får se dem alla på vår banträff och våra tävlingar senare i år.

Adress

MCHK-Racing Katarina M Edberg, Sproge Kruse 430 62344 Klintehamn

Kontakt

E-post: info@mchk-racing.org

Drivs med KlubbenOnline

Logga in