Headerbild

Kategorier

Finlandstävlingen inställd!

2020-03-17 i Allmänt

I spåren av den pandemi som just nu härjar fick vi igår följande information från våra vänner i Finland.

Fritt översatt:

Till alla Classic Racing vänner.

Tyvärr måste vi meddela den tråkiga nyheten att den första tävlingen på vårt gemensamma program kommer att ställas in. Finlands regering har under gårdagen beslutat att inga sportevenemang får äga rum under de kommande månaderna. Det beslutet betyder att vi tvingas ställa in den nordiska deltävlingen på Botnia ring 22-24 Maj 2020. Det är vår uppfattning att det är ett riktigt beslut på grund av den hälsorisk som föreligger i spåren av Corona-viruset. Många av oss är både 50 och 60 plus i ålder och tillhör riskgruppen även om vi är vältränade atleter så vi får hoppas på kommande somrar med racing istället för att nu riskera hälsan.

MCHK-R:s styrelse kommer senare under veckan hålla ett extra insatt styrelsemöte med tanke på den nuvarande situationen. Vi har löpande dialog med Svemo, banägare i Sverige samt våra vänner i de övriga Nordiska länderna för att hålla oss uppdaterade kring årets säsongsupptakt.

Information kommer publiceras så fort den finns tillgänglig på hemsida och Facebook för att alla ska ha tillgång till den senaste informationen kring dessa evenemang.

På återhörande
Styrelsen

Adress

MCHK-Racing Katarina M Edberg, Sproge Kruse 430 62344 Klintehamn

Kontakt

E-post: info@mchk-racing.org

Drivs med KlubbenOnline

Logga in